Onze projecten

Aannemersbedrijf L.R. Treep realiseert en coördineert nieuwbouw, verbouw, renovatie/restauratie en interieurbouw. Tevens zijn wij actief op het gebied van bouwbegeleiding en coördinatie van complexe bouwprojecten. Wij werken samen met gecertificeerde onderaannemers en geregistreerde architecten en constructeurs. Interieurbouw verzorgen wij in samenwerking met binnenhuisarchitecten en stylisten.

Fig Tree House

Bekijk dit project

Renovatie Oude Bibliotheek

Volledige renovatie van een monumentale bibliotheek in Delft. Alle monumentale eigenschappen zijn behouden, en is volledig conform de huidige norm voor installaties uitgevoerd (brandveiligheid, luchtbehandeling).

Bekijk dit project

Aanbouw Benoordenhout

Bestaande berging verwijderd, op deze plek grote verblijfsruimte gecreëerd met badkamer en aangrenzende berging. Geheel is geplaatst op verhoogde zandplaat welke is aangelegd in verband met weggezakte tuin.

Bekijk dit project

Tuinpaviljoen 1

In samenwerking met een architect ontworpen tuinhuis, met als doel een flexibele werkplek te creëren, die tevens als gastenhuis kan dienen, uitgevoerd met een badkamer en pantry / keukentje.

Bekijk dit project

Tuinpaviljoen 2

Vrijstaande tuinkamer gerealiseerd voor hobby doeleinden. Een mooie lichte ruimte waar een combinatie is gebruikt van moderne strakke materialen (glas en aluminium) en hergebruik van hardhouten planken voor de gevelbekleding.

Bekijk dit project

Renovatie Grachtenpand

Monumentale woning in oud stadscentrum van binnen geheel gerenoveerd en uitgevoerd met maatwerk wandkasten, radiatorombouwen, lambriseringen en herstel van parketvloer. Badkamer renovatie is in uitvoering.

Bekijk dit project

Uitbreiding Eengezinswoning

Eengezinswoning in Scheveningen volledig verbouwd en uitgebreid met een uitbouw en een dakopbouw, met tevens een voorgevel die opgetrokken is om een woning te creëren die 30% groter is geworden, van alle woongemakken voorzien is en aan alle normen en eisen voldoet.

Bekijk dit project

Renovatie Vissershuisje

Deze oude woning in zeer slechte staat is geheel voorzien van nieuw installatiewerk, waaronder vloerverwarming. Er is een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer geplaatst en de trap is vervangen voor een sierlijke smeetijzeren trap. De voorgevel is deels naar voren getrokken om de woonruimte te vergroten.

Bekijk dit project

Samenvoeging Twee Woningen

Twee vissershuisjes aan elkaar verbonden door middel van een doorbraak op begane grond. Op de tweede etage een corridor gecreëerd tussen beide dakkappen. Door het plaatsen van twee ruime dakkapellen is de tweede woonlaag aanzienlijk vergroot.

Bekijk dit project

Vernieuwing Pannenkap Met Dakkapel

Sterk verouderde sporenkap geheel gerenoveerd en uitgevoerd met hoogwaardige isolerende dakplaten. Aan één kant is het dak voorzien van twee dakramen, de andere zijde van een ruime dakkapel.

Bekijk dit project